Denizli ilinin Acıpayam ilçesi içerisinde kontrolden çıktığı açıklanan otomobilin tarlaya yuvarlanmasından dolayı meydana gelmiş olan kaza kapsamında Antalya Bölge Adliye Mahkemesinin Hakimleri arasında yer alan Ahmet Çatal ile birlikte yanında yer alan 2 kişinin yaralanmış olduğu açıklandı.

Bu kaza ise, Acıpayam ilçesinin Denizli – Antalya karayolu üzerindeki Dodurga Mahallesinin Kavşağına yakın bir bölgede gerçekleşti. İddialara bakılır ise, Denizli ilinden Antalya yönüne doğru seyir durumunda bulunan Antalya Bölge Adliye Mahkemesinin hakimleri arasında yer alan Ahmet Çatal yönetiminde bulunan 07 DHE 20 plakasına sahip otomobil, şoförünün kontrolünden çıktı ve yol kenarında yer alan bir tarlaya yuvarlandı. İhbar edilmesini üstüne olayın yaşanmış olduğu bu yere ise jandarma ile birlikte sağlık ve de itfaiye ekipleri yönlendirildi. Gerçekleşen bu kaza esnasında araçta yer alan Ahmet Çatal ile birlikte M. Ç. ve de K. Ç., otomobil içinde sıkışıp kaldı.

Olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden itfaiye ekipleri ise aracın içinde yer alan yaralıları sıkışmış oldukları yerden kurtarıp sağlık ekiplere teslim etmiş oldu. Sağlık ekipleri ise yaralı durumdaki vatandaşlara olayın yaşanmış olduğu yerde ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra tedavi etmek amacıyla hastaneye kaldırdı. Kaza ile alakalı olarak bir inceleme başlatıldığı açıklandı.