Show TV ekranları üzerinde yayınlanmakta olan Çarpışma isimli dizide, usta sanatçılardan Cem Karaca’ya ait olan ”Namus Belası” isimli şarkıya sansür uygulanmış olması, Cem Karaca’nın oğlu olan Emrah Karaca’yı sosyal medya hesabı üzerinden isyan ettirmiş oldu.

Show TV kanalı içerisinde yayınlanmakta olan ”Çarpışma” isimli dizide Türk rock müziğindeki usta yorumcular arasında yer alan Cem Karaca’nın ”Namus Belası” ismine sahip şarkıya sansür uygulandı. Karacanın oğlu bahsi geçen bu sansüre, ”Sizler ciddi olarak gerizekalısınız. Senelerce sansürle mücadele ettik demek halen mücadeleye devam” şeklindeki ifadeler ile tepki göstermiş oldu.

Show TV kanalı içerisinde yayınlanmakta olan ‘Çarpışma’ isimli dizinin geçmiş olduğumuz hafta paylaşılan bölümündeki bir sahne üzerinde Türk müziğindeki usta sanatçılar arasında yer alan merhum Cem Karaca’ya ait olan ”Namus Belası” ismine sahip şarkısına yer verilmiş oldu. Fakat şarkıda yer alan ”Yüz bin kere tövbe eder yine şarap içeriz” şeklindeki sözlerine bir sansür uyguladı. Şarkının bu şekilde sansürlenmiş olmasına tepki gösteren Cem Karaca’nın oğlu olan Emrah Karaca ise, Twitter üzerinden yapmış olduğu açıklama içerisinde şu ifadelere yer verdi; ”Twitterdan öğrenmiş olduğum kadarıyla Cem Karaca’nın Namus Belası isimli şarkısının kullanıldığı bir dizide şarkının sözlerine bir sansür uygulanmış! Sizler ciddi anlamda gerizekalısınız! Senelerce sansürle mücadele ettik demekki halen mücadeleye devam! Bunun hesabını sormak ise şart oldu… Hadi bakalım şimdi çarpışmaaa.”