Mankenlerden Özge Ulusoy, yeni sevgilisi olan iş adamlarından Faruk Çolakoğlu’yla geçmiş olduğumuz akşam ilk defa objektiflere yakalandı. Daha öncesinde İspanya içerisinde tatil yapmış olan ve aşklarını basından uzakta devam ettirmeyi isteyen Özge Ulusoy ve Faruk Çolakoğlu geçtiğimiz akşam ise lüks bir tane restorandan çıktıkları esnada objektiflere yakalandı.

Snob Magazin’de yer alan habere göre; yaklaşık üç saat boyunca Uzak Doğu mutfağının lezzetlerini tadıp, keyifli vakit geçiren ikili mekan çıkışı ilk kez görüntülendi. Faruk Çolakoğlu’nun iki koruması, patronları mekandan ayrılmadan yaklaşık 20 dakika önce restoranın kapısına geldiler.

2 tane koruma etrafı dikkatli bir şekilde kontrol ettikten hemen sonra patronlarından Faruk Çolakoğlu’na basının görünürde bulunmadını ve mekanı çok rahat bir şekilde terk edebilecek olduğunun raporunu verdi. Özge Ulusoy ile Faruk Çolakoğlu mekan içerisinden el ele ayrıldığı esnada patlamış olan flaşları görünce adeta şoke oldular.

Hızlı adımlar ile birlikte arabalarına binmiş olan ünlü ikili aşk sorularını da cevapsız bıraktı. Korumalar kullanmakta oldukları aracı gazetecilerin üzerine sürüp patronları olan Faruk Çolakoğlu’nu da apar topar bir şekilde kaçırdılar.

Özge Ulusoy’un yeni sevgilisi olduğu açıklanan Faruk Çolakoğlu, Ülkemizin en büyük bankalarından bir tanesi olan TEB’in ortakları arasında. Çolakoğlu öte yandan demir çelik sanayisi içerisinde hizmet vermekte. Çolakoğlu Metalurji şirketinin veliahtı olan Faruk Mehmet Çolakoğlu’nun, Kuruçeşme içerisinde bir tane yalısı bulunmakta. 2013 senesi içerisinde, İşkodralı Tahir Paşa Yalısı ile birlikte arsasını 46 milyon lira tutarından Türkiye Ekonomi Bankası’nın (TEB) ortakları arasında yer alan Çolakoğlu ailesi satın almış idi.