Geçmiş olduğumuz senenin son aylarına doğru Şifa isimli single şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıkmış olan Can Uysal, Cengiz Öktem’in yazmış olduğu şarkıya can vererek müzik sektörüne iddialı bir giriş yapmış oldu.

Öp müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunulan Şifa ayrıca geçtiğimiz günlerde birde kliplendirilmiş oldu. Hakan Uysal yönetmenliğinde çekilen bu klipte Can Uysal’a bir tanede dansçı eşlik ediyor. Şifa isimli kıpır kıpır şarkının aranjesi ise Meriç Demir imzasını taşıyor.

Çok küçük yaşlarından beri müzik ile ilgilenmeyi sürdüren Can Uysal ise klip içerisindeki sempatik tavırlarının yanı sıra sesi sayesinde de gençlerin yeni bir pop starı olabilir. Çok büyük bir ses getirmeyi başaran bu şarkının sözleri ise Cengiz Öktem imzası taşımakta. Şarkıyla ilgili gelen bilgiler arasında ise yapım süreci içerisinde ülkenin önde gelen müzisyenlerinin yer aldığı konusunda da bilgiler bulunuyor. Şifa isimli şarkının özellikle gençlerin diline düşmesi ve çok daha fazla dikkat çekmesi konusunda da bir beklenti var. Ayrıca şarkının tüm dijital platformlar içerisinde resmi bir şekilde Öp Müzik etiketi ile yer aldığı, klip çalışmasının ise sosyal medya platformları üzerinde paylaşılmış olduğu konusunda da bilgiler aktarıldı.