Sosyal medya hesabı üzerinden yapmakta olduğu ezber bozan cesur paylaşımları ile birlikte çok sık bir şekilde gündeme gelmekte bulunan Seda Akgül’ün photoshopla alakalı foyası açık bir şekilde ortaya çıkmış oldu.

Başarılı sunuculardan biri olan Seda Akgül, yaklaşık olarak 2 hafta öncesinde Tayland’ta tatile girmişti. Phuket’te yer alan Akgül, 10 yaşından bu zamana kadar dost olduğu bir arkadaşı ile birlikte sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaşmak istedi. Paylaşılmış olan aynı fotoğrafı arkadaşı da kendisine ait hesabı üzerinden paylaştıktan sonra, Akgül’ün yapmış olduğu photoshop ile ilgili foya da açık bir şekilde ortaya çıkmış oldu. Sosyal medya üzerinde paylaşılmaya başlanan bu 2 tane resim karşısında ise görmüş olan bütün sosyal medya kullanıcıları şaşkınlıklarını hiç bir şekilde gizleyemedi. Akgül ise bu hareketi ile birlikte photoshop yapıp rezil olmuş durumdaki ünlülerin arasına başarı ile girmiş oldu.

Bir zamandır Phuket içerisinde tatil yapmaya devam eden Akgül, sosyal medya hesabı üzerinden son olarak bir tane yılanı öpmüş olduğu özel bir görüntüyü paylaşmıştı. Sunucu ayrıca, Instagram üzerinden yaşmış olduğu bu paylaşımının altına da; ”Yaşamımda çok fazla yılan öptüm ancak en masumu buydu.” şeklinde bir not ilave etmişti.