Sosyal medya hesabı üzerinde vermiş olduğu sert yanıtlar ile isminden çok sık bir şekilde söz ettirmiş olan Ali Özbir, önceki gün kafaları çok karıştırmış olan bir paylaşım gerçekleştirdi.

Esra Erol’un eşi, bir tane takipçisinin bebekle alakalı sormuş olduğu sorusuna ”Bir tane kız inşallah” ifadelerine yer vererek eşinin 3. defa hamile bir durumda olduğunun sinyalini vermiş oldu.

İşadamı olan Ali Özbir’le yapmış olduğu evliliği içerisinde 2 tane erkek çocuğa sahip durumda bulunan herkes tarafından çok fazla sevilen televizyonculardan Esra Erol’un şimdi ise bir tane kız bebeğe hamile durumda bulunduğu konuşulmakta. Ali Özbir, bir tane takipçisinin yazmış olduğu ”Sanıyorum bir tane hamilelik var” şeklinde yazmış olduğu yoruma; ”Evet bir tane de kız inşallah” ifadelerini kullanarak özel yanıt verdi.

Esra Erol ortaya çıkmış olan bu haberin sosyal medya üzerine düşmüş olmasının hemen sonrasında jet hızında cevap verdi. Esra Erol açıklaması içerisinde; ”Sanıyorum ki bir yanlış anlaşılma oldu. Bebek yok ve müjde de yok. Allah istemekte olan herkese nasip etsin” şeklindeki ifadelerine yer verdi. Esra Erol ve Ali Öznur çiftinin 8 yaşında olan İdris Ali, 4 yaşında olan Ömer Erol adlarında 2 tane çocukları bulunuyor.