Yemekteyiz isimli programının en fazla merak edilmekte olan dış sesinin kimliği açık bir şekilde ortaya çıktı. Dış sesin kime ait olduğunu görmüş olanların büyük bir kısmı da ”Hiç bir şekilde hayal ettiğim gibi değil” şeklinde bir yanıt verdi.

Herkesin merak etmekte olduğu isimlerden bir tanesi de Yemekteyiz ismine sahip olan popüler programın dış sesi.

Senelerden beri Yemekteyiz isimli program gibi pek çok programın dış sesliğini yapmış olan Tarkan Koç’un görüntüsü açk bir şekilde ifşa oldu. Koç’u görmüş olanlarsa, ”Hiç bir şekilde hayal ettiğimiz gibi değil.” ifadelerine yer vermeden edemedi.

Yemekteyiz isimli popüler ve herkes tarafından büyük bir beğeni ile izlenen programın dış seslendirmesini yapmakta olan kişi ise Tarkan Koç.

Tarkan Koç, 25 Haziran 1971 tarihi içerisinde Ankara ilinde dünyaya geldi. 1988 senesi içerisinde ise Kabataş Erkek Lisesi’nden mezun oldu. Hemen sonrasında girmiş olduğu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinin Devlet Konservatuarında Opera – Şan bölümü içerisinde okuduktan sonra 1997 senesinde de bu bölümü bitirmiş oldu. Maltepe Üniversitesinde yer alan Fen Edebiyat Fakültesinin Felsefe Bölümü içerisinde, Yüksek Lisans eğitimini gerçekleştirdi. Yeditepe Üniversitesinin Fen Edebiyat Fakültesindeki Felsefe Bölümü içerisinde ise Doktora öğrenimini gördü.