Eşi olan Justin Ervin’le evliliklerinin 9. yılını kutlamış olan ünlü modellerden Ashley Graham, evliliğe yönelik yapmış olduğu açıklamaları sayesinde adeta olay oldu.

Daha önceki dönemde, eski erkek arkadaşlarını kastedip; ‘onlar ile yattığımdan dolayı kaybettim!’ şeklindeki bir itirafta bulunan ünlü durumdaki model, bu kez farklı bir açıklaması sayesinde magazin gündemine adeta bir bomba gibi düşmüş oldu.

Ashley Graham, bir tane dergide vermiş olduğu röportaj esnasında, kendisine yöneltilmiş durumdaki ‘mutlu bir evliliğin sırrı nedir?’ şeklindeki soruya, ‘ Sürekli olarak cinsel ilişkiye girin!’ şeklinde bir yanıt verip, adeta olay oldu.

Graham ayrıca; ‘Sürekli olarak cinsel ilişkiye girin. O anda o şekilde hissetmeseniz dahi, yalnızca cinsel ilişkiye girin. Cinsel ilişkiye girmediğimiz zamanlarda birbirimize çok ters davranmış olduğumuzu fark ettim. Eşimle ben bir problem olduğu zaman ”haydi cinsel ilişkiye girelim’ diyoruz ve daha sonra ise bakıyoruz ki o mükemmel durumumuza geriye dönmüşüz!’ şeklindeki açıklamalarını yaptı.

Eşi olan Justin Ervin’le cinsel ilişkiye girmek amacıyla evliliği beklemiş olduğunu ifade eden genç taştaki model, bu duruma gerekçe olarak ise daha önce yaşamış olduğu ilişkilerini örnek olarak gösterdi. ‘Flört etmiş olduğum erkeklerle çok kısa bir zamanda yatağa girdiğimden dolayı sürekli kaybettim.’ şeklindeki itirafının sonrasında isminden söz ettirmeyi başaran Graham, daha önce yapmış olduğu açıklamalarında, kendine cinsel ilişki amacıyla evlilik şartı koymuş olduğunu da açıklamıştı.