Denizli ilinde yer alan Hacı Halil Bektaş Ortaokulu’ndaki öğrenciler ile birlikte veli ve de öğretmenler, yazmış oldukları ”Duygu Seli” ismine sahip şiir kitabının gelirlerini, Mehmetçik Vakfı’na bağışladıklarını açıkladı.

Hacı Halil Bektaş Ortaokulu’nun öğrenci ile birlikte veli ve de öğretmenlerinin hazırlamış olduğu, geliri de Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacağı açıklanan ”Duygu Seli” isimli şiir kitabının tanıtılması, kentte yer alan bir alışveriş merkezi içerisinde yapıldı. Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan AK Partili Osman Zolan ile birlikte Hacı Halil Bektaş Ortaokulu’nun Müdürü görevinde bulunan Murat Uysal, okulda görevli öğretmenleri, velilerle birlikte öğrenciler tanıtıma katılım gerçekleştirdi. Okulun Müdürü görevinde bulunan Murat Uysal, elbirliği ile çok önemli bir eser ortaya çıkartmış olduklarını ifade ederek, ”Öğretmenlerimiz ile birlikte öğrencilerimizle ve velilerimizle kısaca söylemek gerekirse Hacı Halil Bektaş Ortaokulu ailesiyle beraber çok anlamlı bir eser ortaya koyma konusunda karar verdik. Bu kitap ile birlikte geleceğe hem ölümsüz bir takım anılar bırakmak hem ise Denizli iline katkı sağlamak ayrıca da Mehmetçiğimize destek olabilmeyi istedik” ifadelerine yer verdi.

Başkan görevinde bulunan Zolan’da, kentin pek çok değerini anlatmakta bulunan kültür yayınlarının sayısının çoğalmaya devam etmiş olduğuna da vurgu yaparak; ”Gelecek dönemde Denizli ilimizin değerlerinin hiç bir şekilde unutulmamasını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı devam ettireceğiz” ifadelerine yer verdi. Başkan görevinde bulunan Zolan, anlamlı durumdaki çalışmayla alakalı da tebrik etti.