Denizli Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Osman Zolan ilçe ziyaretlerinin dahilinde Çardaklılar ile buluşma gerçekleştirdi. Çardak Belediyesi ile birlikte AK Parti’nin Çardak İlçesinin Teşkilatı ve de Milliyetçi Hareket Partisinin Çardak İlçe Teşkilatı’na ziyaretler gerçekleştiren Başkan görevinde bulunan Osman Zolan; Çardak pazaryerinde yer alan esnaf ile birlikte vatandaşlarla da bir araya gelmiş oldu. Gemiş Mahallesi ile birlikte Çaltı Mahallesi, Gölcük Mahallesi, Söğüt Mahallesi, Beylerli Mahallesi ve Hayriye Mahallesi içerisinde vatandaşlarla kucaklaşmış olan Başkan görevindeki Zolan gitmiş olduğu her yerde Çardaklılar tarafındanda çok yoğun bir alakayla karşılandı. Başkan görevinde bulunan Osman Zolan’ın ziyaretleri esnasında kendisine Çardak Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Mahmut Öztürk, AK Partinin Çardak İlçesinin Başkanı görevinde bulunan Nazif Korkmaz, AK Parti’nin Çardak Belediyesinin Başkan Adayı görevinde bulunan Hüsnü Yılmaz ve beraberinde yer alanlar eşlik etti.

Denizli’nin Büyükşehir statüsüne kavuşmuş olduktan sonra Çardak ilçesinin son 5 sene içinde çok büyük bir gelişim göstermekte olduğununda altını çizmiş olan Başkan görevinde bulunan Osman Zolan, ”Çardak ilçesi, Ankara ile birlikte Afyon bölgelerinden Denizli iline giriş kapımızdır. Kendi içerisinde fazlasıyla büyük güzelliklerle birlikte özellikleri barındırmakta olan ilçemiz. Vatandaşlarımızın ise bu güzelliklere katkı amacıyla üretmesi, çabası ve çalışmasını arka arkaya koyduğumuz zaman Çardak ilçesi; büyüme gösteren ve gelişmesini sürdüren bir ilçemiz. 5 sene öncesinde Büyükşehir kapsamına girmiş olan belediyemiz, her ilçemizle birlikte dolayısı ile de Çardak ilçesinde hizmet verebilir bir duruma geldi.
Son 5 seneden beri ”çözülemez” denilmiş olan problemleri çözüp ilçemizi çok fazla güçlendirmiş olduk.” ifadelerine yer verdi.