Nisan 2015 tarihi içerisinde yaşamını yitiren başarılı sanatçılardan Kayahan’ın 22 senelik eşi olan İpek Açar, katılmış olduğu bir YouTube kanalı içerisinde kendisi hakkında çıkmış olan ihanet iddialarına cevap verdi. Kayahan’ın vokalistliğini yaptığı esnada aşk yaşamaya başlamış olan ve sonrasında ise evlenme kararı alan, bu gerçekleştirilen evlilikten 1 tane de kızı olan İpek Açar, söylentilerle alakalı olarak ilk defa konuştu.

Nişanlısı olan Alper Kömürcü’yle evli olduğu dönem içerisinde beraber olduğu ileri sürülen Açar, ”Hiç bir şekilde ciddiye dahi almadım. Alper’i daha önceden tanımıyordum.” ifadelerine yer verdi.

İpek Açar, Ali Eyüboğlu ile birlikte İlkay Buharalı’nın hazırlamış olduğu, YouTube platformunda yayınlanmış olan ”Magazin Noteri” isimli programa misafir olarak katıldı. Program içerisinde samimi açıklamalar gerçekleştiren Acar, hakkında çıkmış olan ihanetle alakalı iddialara da yanıt verdi.

”İyi Ki Doğdun Kayahan Senfonik Konseri”nin çalışmaları sırasında İskender Paydaş tarafından tanıştırılmış olan Şarkıcı, nişanlısı olan Alper Kömürcüyle rahmetli durumdaki eşi Kayahan yaşadığı esnada ilişki yaşamakta olduğu iddialarını da kesin bir dil ile yalanladı.

Bu konuda çıkan haberlerle ilgili olarak yaptığı açıklamasında ise ”Hiç ciddiye dahi almadım. Alper’i daha önceden tanımamaktaydım.” ifadelerine açık bir şekilde yer verdi. “Hayatıma girdiği için şükrediyorum”