Kas yapıp saçlarını uzatmış olan ünlüler kervanına oyunculardan biri olan Furkan Palalı da dahil olmuş durumda. Palalı’nın son durumu meslektaşlarından biri olan Can Yaman’a çok fazla benzetildi. İkilinin arasında yer alan ortak noktalardan başkası da adlı aşk dedikodularına karışmış olduğu Demet Özdemir.

Son seneler içerisinde adeta bir trend durumuna gelmiş olan saç uzatmayla birlikte kas yapma akımına en son yakışıklı oyunculardan biri olan Furkan Palalı da dahil olmuş bulundu. Bir zamandır spor salonu içerisinde çıkmamakta olan Furkan Palalı’nın yeni durumunu görmüş olanlar ise ”Can Yaman’a çok özenmiş” şeklinde bir yorum gerçekleştirdi.

Yeni kasları ile birlikte sosyal medya hesaplarından Instagram üzerinde bir paylaşım gerçekleştiren Palalı, takipçilerini de adeta ikiye bölmüş oldu. Sosyal medyada yer alan kullanıcıların bir bölümü kasların oyuncuya çok fazla yakışmış olduğunu ifade ederken bir bölümü de çok fazla abartılı durumda buldu. Bunun yanında Palalı’nın yeni imajının yanı sıra vücudu da meslektaşlarından Can Yaman’a çok fazla benzetildi.

2 tane yakışıklı durumdaki oyuncunun kaslarıyla birlikte saçlarının yanında başka bir ortak noktaları daha mevcut. Furkan Palalı, sadece 1. 5 sene öncesinde Demet Özdemir’le aynı proje içerisinde başrol oynamıştı ve ikilinin ismi bu esnada aşk dedikodularına karışmış idi. Şimdi ise Can Yaman ile birlikte Demet Özdemir aynı proje içerisinde başrollerde ve bu yeni ikilinin ismi de aşk dedikodularına karışmış bir durumda.