2002 Türkiye Güzeli ve ayrıca 2002 Miss Universe Kainat Güzeli seçilmiş olan Azra Akın, yeni dünyaya gelen bebeğinin resmini ilk defa paylaştı.

Sosyal medya hesabı üzerinden yeni dünyaya gelen bebeğinin fotoğrafını paylaşmış olan ünlü durumdaki oyuncu kısa zaman içerisinde çok fazla sayıda beğeni almış oldu. Eşi olan Atakan Koru’yla erkek bebeği Demir’in resmini takipçileriyle paylaşmış olan Azra Akın’a çok fazla sayıda tebrik mesajı da gelmiş oldu. Azra Akın’ın bir tane takipçisi ise fotoğrafın altına; ”Demir’in gözleri annesinde” şeklinde bir yorum yaptı. Takipçileri arasından bir başkası da; ”Fazlasıyla güzel bir aile oldunuz Allah sizi nazarlardan saklasın.” şeklinde bir yaptı.

Azra Akın Kim?

8 Aralık 1981 senesi içerisinde Hollanda’da dünyaya geldi. Babası asıl olarak Uşak ilinin Karahallı ilçesi içerisinden bir zamanlar Eskişehirspor kulübünde futbol oynamış Yıldız Teknik Üniversitesi içerisinde mezun ve şimdilerde ise tercümanlık yapmakta bulunan Nazım Akın, annesi de Afyonkarahisar ilinin Emirdağ ilçesi içerisinden Hollanda’da öğretmenlik yapmakta bulunan Ayda Akın’dır. Aile 1971 senesinde Hollanda’ya yerleşmiş bir durumdadır. Akın’ın kendinden 2 yaş küçük olan Doruk isimli bir kız kardeşi bulunmaktadır. 1998 senesinde Elite Model yarışmasının Türkiye ayağında 1. kazanmıştır.