Senelerdir konuşulmakta olan Gülben Ergen ile Bülent Ersoy’un çok fazla sayıda taksi plakası bulunduğu iddialarına açıklık getirmiş olan İstanbul Taksiciler Esnaf Odasının Başkanı görevinde bulunan Eyüp Aksu; ”Bülent Ersoy ile birlikte Gülben Ergen benzerindeki ünlülerin, onlarca sayıda taksisi bulunmakta efsanelerini haber şeklinde arada görmekteyiz ancak hiç bir şekilde doğru değil.” ifadelerine yer verdi.

Senelerdir konuşulmakta olan Gülben Ergen ile Bülent Ersoy’un çok fazla sayıda taksi plakasının bulunduğu iddialarına açıklık getirmiş olan İstanbul Taksiciler Esnaf Odasının Başkanı görevinde bulunan Eyüp Aksu, açıklık getirmiş oldu.

Yasalara bakılır ise her gerçek kişinin yalnızca 1 tane taksi plakası alabilecek olduğunu açıklayan İstanbul Taksiciler Esnaf Odasının Başkanı (İTEO) görevinde bulunan Eyüp Aksu açıklamasında; ”Bülent Ersoy ile birlikte Gülben Ergen benzerindeki ünlülerin ve futbolcuların onlarca sayıda taksisi bulunuyor şeklindeki efsanelerini haber şeklinde arada görmekteyiz ancak hiç bir şekilde doğru değil. Ünlü isimlere kayıtlı olan bir plaka kaydı İstanbul ili içerisinde bulunmuyor. Bir tane ticari taksiyi 1 kişi ya da 10 kişi ortaklaşa bir şekilde alabilir ancak bir kişi 2. bir taksiyi hiç bir şekilde alamaz. Kanun ise burada fazlasıyla net.” şeklindeki ifadelerine yer verdi.