Haziran ayı içerisinde İngiltere’de evlenmek için hazırlık yapan Arsenal kulübünün yıldızı olan Mesut Özil ve Amine Gülşe’nin düğünüyle alakalı detayları, yavaş bir şekilde kesinleşmeye başladı. Özil, nişanlısı olan Gülşe’ye kesenin ağzını sonuna kadar açmış durumda. Özil, Gülşe’nin beğenmiş olduğu gelinliğe yaklaşık olarak 520.000 Türk Lirası tutarında bir ödeme yapacak.

Çiftin, Londra içerisinde tarihi bir kalede evlenecek olduğunu ileri sürülen İngiliz basını şimdi ise Gülşe’nin gelinlik ile ilgili tercihini net bir şekilde açıkladı. Zuhair Murad’ın çok sıkı bir hayranı olduğu bilinen güzel durumdaki oyuncu, Lübnan asıllı tasarımcıya gelinlikle ilgili bir sipariş verdi. Özil, özel tasarım olarak dikilecek bir gelinlik giyeceği açıklanan 25 yaşında bulunan aşkı içinde kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Gelinliğe 100.000 dolar tutarındaki ödemeyi yani yaklaşık olarak 520.000 Türk Lirası tutarındaki parayı gözden çıkartmış olan yıldız futbolcu, bonkörlüğünü ise bir defa daha gözler önüne sermiş oldu.

Haftalık olarak kazancı 350.000 sterlin tutarında yani yaklaşık olarak 2 milyon 350.000 Türk Lirası tutarında bulunan Mesut Özil’in Londra’nın hemen sonrasında İstanbul iliyle birlikte memleketi Zonguldak ilindeki düğün kutlamalarında toplamda ne kadar masraf yapacak olduğu da şimdiden herkes tarafından merak edilmeye başlandı.

48 yaşında bulunan Lübnan asıllı modacı, arasında Sarah Jessica Parker’ın da yer aldığı pek çok Hollywood yıldızını ödül törenleri esnasında giydirmekte.