Denizli ili içerisinde evinde çıkmış olan yangında mahsur durumda kalan 102 yaşında olduğu öğrenilen kadını itfaiye ekipleri başarılı bir şekilde kurtardı.

Edinilmiş olan bilgilere bakılır ise, bu olay Sarayköy ilçesinde yer alan Aşağı Mahalle içerisinde meydana gelmiş oldu. İbrahim Ü. adına sahip olan şahsa ait ev içerisinde sobadan çıkmış kıvılcımlardan ötürü bir yangın çıktı. İbrahim Ü. ise, kendi olanakları ile birlikte dışarı çıkmayı başarırken beraber yaşamakta olduğu 102 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan anneannesi Hatice Çay’sa ev içerisinde mahsur bir durumda kaldı. Çevrede yer alanların hızlı bir şekilde haber vermesi ile birlikte olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden Denizli Büyükşehir Belediyesinin İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı bulunan ekipler çıkan yangına hızlı bir şekilde müdahale de bulunarak yaşlı durumdaki kadını evden dışarıya çıkarttı. Dumandan etkilenmiş olduğu ifade edilen Çay olayın yaşanmış olduğu yere acil kodu ile çağırılmış olan 112 Acil Servis ambulansıyla beraber Denizli Devlet Hastanesine götürülüp burada tedavi altına alınmış oldu.

Çıkmış olan yangın esnasında evin çok büyük bir kısmı yanarak tamamen kullanılamaz bir duruma gelirken, yaşanan bu olay ile alakalı olarak bir soruşturma başlatılmış olduğu bilgisine de ulaşıldı.