Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı Su ile Kanalizasyon İdaresi (DESKİ)’nin Genel Müdürlüğü tarafından yapılmış olan içme suyu deposunun ana hat bağlantısı sebebiyle 6 Şubat tarihi içerisinde Bereketler Mahallesi ile birlikte 1200 Evler Mahallesi, Şirinköy Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi içerisinde su kesintisine gidilecek olduğu konusunda bir açıklama yapıldı.

DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan içme suyu hat bağlantısı sebebi ile su kesintisi yapılacak olduğu konusunda açıklamalar yapıldı. Bunun dahilinde ise, 6 Şubat 2019 Çarşamba gününde içme suyu deposunun ana hat bağlantısı sebebi ile saatler 09:00 ila 18:00 arasında Bereketler Mahallesi ile birlikte 1200 Evler Mahallesi, Şirinköy Mahallesi ve de Bahçelievler Mahallesi içerisinde planlı bir şekilde su kesintisi gerçekleştirilecektir. Mahalle sakinlerinin ise yaşanacak olan bu su kesintilerinden mağdur olmamaları amacıyla bu konuda bir önlem almaları gerekli olup, çalışmaların erken bir şekilde tamamlanabilmesi halinde ise suyun daha önce belirtilmiş olan saatten daha erken verilebilecek olduğu da açık bir şekilde aktarılmış oldu.

DESKİ ekipleri Denizli halkına çok daha iyi bir şekilde hizmet verebilmek amacıyla çalışmalarına hiç bir şekilde ara vermeden ve çok daha yenilikçi bir şekilde devam etmekte, su kesintilerini de daha önceden haber vermekte.