Denizli ilinin Pamukkale ilçesi içerisinde, kırmızı ışıkta beklemekte olan kamyona çarpan kamyonette yer alan 1 kişi yaralandı. Kazanın hemen sonrasında ise kamyonet şoförünün kaçtığı bilgisine ulaşıldı.

Kaza ise önceki gün saatler 17:000 civarında, İncilipınar Mahallesinde yer alan Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Acıpayam ilçesinden Denizli kent merkezine doğru seyir halinde bulunan Cafer Kaya yönetiminde olan 20 B 6945 plakasına sahip kamyonet, kırmızı ışıkta beklemekte olan Ömer Savcı yönetimine bulunan ve 03 RH 073 plakasına sahip kamyona arka taraftan çarptı. Kamyonet içerisinde sıkışmış durumdaki Ali Akkeçel yaralanırken, şoför Cafer Kaya’nın ise kaçtığı açıklandı.

Öteki sürücüler tarafından yapılmış olan ihbarların ardından bu bölgeye itfaiye ile birlikte sağlık ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin tarafından araç içerisinden uzun uğraşlar sonucunda çıkartılmış olan Akkeçeli, olay yerine intikal eden ambulans ile birlikte hızlıca hastaneye kaldırılıp teravi altına alındı. Akkeçeli’nin sağlıkla ilgili durumunun iyi olduğu konusunda bilgi verildi. Kazayı yaptıktan hemen sonra kaçtığı bilgisine ulaşılan şoför Cafer Kaya da polis ekipleri tarafından yakalandı ve emniyete götürüldü. Alkollü olduğundan dolayı kaçmış olduğu konusunda ifade verdiği bilgisine ulaşılan Kaya’nın işlemlerinin devam ettiği bilgisine de ulaşıldı.