Ünlü sunuculardan biri olan Acun Ilıcalı’nın en yakın dostlarından biri olan ve aynı zamanda ortağı Esat Yontunç’un eşi Hande Yontunç’un hamile bir durumda bulunduğu ortaya çıkmış oldu.

Acun Ilıcalı ile senelerdir devam eden dostluğu ile birlikte tanınmış olan Esat Yontunç, zaman içerisinde Acun Medya şirketinin kurucu ortaklarından bir tanesi olmuş ve pek çok programında yapımcılığını üstlenmiş idi. İlk gerçekleştirmiş olduğu evliliği 2 sene devam eden ve sonrasında boşanma kararı alan ünlü yapımcının 2. gerçekleştirdiği evliliğinden ise çok fazla sevindiren bir haber gelmiş oldu.

Şu an içerisinde Suvivor isimli popüler durumdaki programdan dolayı Dominik Cumhuriyeti’nde yer alan Esat Yontunç’a büyük bir sürpriz gerçekleştiren modacı eşi Hande Yontunç, Survivor programının çekildiği alana uçuş gerçekleştirdi. Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin de, Hande Yontunç’la çekilmiş olduğu özel bir tane fotoğrafı Instagram isimli popüler sosyal medya platformunun hikaye kısmından paylaşıp müjdeli haberi herkese açıklamış oldu. Karnı şişmiş olduğu da görülmekte olan bu modacının bebek beklemekte olduğu konusunda duyuru gerçekleştiren Oğulcan Engin, hikayesinin içerisine ayrıca bir de hamile kadın emojisi ilave etti.