Beyaz TV kanalı içerisinde yayına devam eden Söylemezsem Olmaz isimli programın sunucularından Bircan Bali, yeni aşkını açık bir şekilde ilan etti. Avukat olan Ömer Gezen’le aşk yaşamaya başlayan Bali, mutluluğunu da takipçileri ile sosyal medyadan paylaştı.

Beyaz TV ekranları üzerinde yayınlanmakta olan Söylemezsem Olmaz adlı magazin programını Ece Erken ile beraber sunan ve yapmış olduğu açıklamalardan dolayı gündemden düşmemekte bulunan Bircan Bali yeni sevgilisini de sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu özel bir paylaşımla birlikte takipçilerine duyurdu.

Bircan Bali ise en son eski sevgililerinden biri olan Özkan Şen ile gündeme gelmeye başlamış ve resimleri çok büyük bir olay olmuştu. Yaz ayları biterken doğru Özkan Şen ile aşk resimleri gündeme düşmüş olan Bircan Bali hafta sonunda ise yeni sevgilisini sosyal medya hesabı üzerinden tüm takipçilerine açık bir şekilde duyurdu.

Bircan Bali çok uzun bir zamandan beri yaşamında biri bulunduğu ve bu kişinin avukatlık yapmakta olduğunu da dile getirmişti. Bali hafta sonunda ise takipçilerine çok büyük bir sürpriz yaptı ve sevgilisiyle beraber çekilmiş olduğu bir tane resmini paylaştı.

Sevgilisi tarafından alınmış olan yüzüğü de takipçileri ile paylaşmış olan Bircan’ın yeni sevgilisi ise Avukat Ömer Gezen.