Amerika Birleşik Devletleri’nin en ünlü durumdaki rap şarkıcılarından biri olan Chris Brown tecavüz şüphesi ile birlikte Fransa’nın başkenti olan Paris içerisinde tutuklandı.

Fransız basını tarafından yapılmış olan özel bir habere bakılır ise; polis raporu içerisinde kadının Les Champs – Elysees’e yakın bölge içerisinde bir tane mekanda Chris Brown’la buluşmuş olduğu yazmakta. Eğer bu iddialara bakılır ise Chris Brown kadınla birlikte bir tane otele gidiyor ve kadına ise burda tecavüz ediyor. Paris içerisinde tutuklanmış olan Brown ve avukatı de yaşanan bu olayla alakalı bir şekilde yorum gerçekleştirmedi.

Ünlü ve başarılı rapçiler arasında yer alan Chris Brown 21 Ocak Pazartesi gününde 2 kişiyle birlikte tecavüz şüphesi ile birlikte Fransa’nın başkenti olan Paris içerisinde tutuklandı.

Chris Brown 2009 senesi içerisinde beraber olduğu kız arkadaşı Rihanna’yı da hastanelik etmiş idi. Brown 2018 senesinin temmuz ayı içerisinde de Amerika Birleşik Devletleri içerisinde tutuklanmıştı.

Amerika Birleşik Devletleri asıllı olan başarılı ve ünlü şarkıcılardan, Chris Brown’un gerçek ismi ise Christopher Maurice ‘Chris” Brown’dur. 5 Mayıs 1989 doğumlu olduğu bilinen ünlü ve başarılı durumdaki şarkıcı, aynı zamanda bir söz yazarı, rapçi, dansçı ve bunun yanı sıra birde oyuncudur.