Kocaeli ilinin Kartepe ilçesi içerisinde yaşamını sürdüren Ömer Okkalı, dünya çapında ünlü sosyal medya fenomenlerinden Dan Bilzerian tarafından Amerika Birleşik Devletleri’ne davet edildi. Bilzerian, Türk genci için yol masraflarını karşılayabilmek maksadıyla için 5.000 dolar tutarında bir para yolladı.

Kocaeli ilinin Kartepe ilçesi içerisinde yaşamını sürdüren Ömer Okkalı, dünya çapında ünlü sosyal medya fenomenlerinden Dan Bilzerian tarafından Amerika Birleşik Devletleri’ne davet edildi. Bilet parası da hesabına yatırılmış olan Ömer Okkalı, Amerika Birleşik Devletlerine giderken yanında hediye olarak İzmit pişmaniyesi ile birlikte Kocaelispor atkısı götürmüş olacak.

Kartepe içerisinde yaşamını sürdüren, bir akrabasına ait firmada çalışmakta olan Ömer Okkalı’nın instagram üzerinde paylaşmış olduğu hikayeyi, ünlü durumdaki sosyal medya fenomenlerinden Dan Bilzerian gördü. Bu an itibariyle yaşamı değişmiş olan Ömer Okkalı, Dan Bilzerian’a göndermiş olduğu özel mesajla ”Merhaba Dan Bilzerian. Ben senin fazlasıyla büyük bir hayranınım. Amerika Birleşik Devletleri’ne gelmeyi istiyorum. Fakat bu olanaksız görünmekte. Bana yardım edebilir misin?” şeklinde bir mesaj yazdı. Kısa zaman içerisinde yanıt vermiş olan Dan Bilzerian’da ”Sana yardım edebilmek maksadıyla ne yapabilirim?” şeklinde bir mesaj yazdı ve talebini iletmesi amacıyla Ömer’le telefon numarasını da paylaştı. Dan Bilzerian’ın ekibiyle irtibata geçmiş olan Ömer Okkalı’nın hesabına aynı gün içinde bilet parası şeklinde 5.000 dolar tutarında bir para yatırıldı. New York’ta yer alan John F. Kennedy Havalimanı’na bilet almış olan Ömer Okkalı, ay sonrasında Amerika Birleşik Devletleri’ne gidip Dan Bilzerian’la görüşebilmek amacıyla adeta gün saymakta.