Ünlü durumda bulunan şarkıcı O Ses Türkiye isimli yarışma içerisinde giymiş olduğu kıyafetten dolayı takipçilerinin bazılarından tam bir not alır iken bazı takipçilerinin tarafındanda adeta eleştiri yağmuruna tutulmuş oldu.

Ünlü şarkıcılardan biri olan Hadise O Ses Türkiye isimli yarışmanın finalinden önce sosyal medya hesabı üzerinden final gününde giyecek olduğu kıyafeti sosyal medya hesabı üstünden takipçilerinin beğenisine sunmuş oldu. Hadise’nin paylaşmış olduğu bu fotoğrafı çok kısa bir zaman içerisinde çok fazla bir sayıda beğeni almış oldu. Hadise’nin takipçilerinden bazıları tarafından ise çok fazla cüretkar olduğundan dolayı adeta eleştiri yağmuruna tutulmuş oldu.

Hadise’nin kıyafeti ile alakalı olarak eleştiri yapan bir tane takipçisi Hadise’nin fotoğrafının altına; ”Ya bu kıyafet nasıl bir kıyafet, çoluk çocuk izlemekte bu yarışmayı ayıp denilen bir şey var.” şeklindeki bir yorum yaptı. Takipçilerinden başka bir tanesi de; ”Hadise yarışmacısında iş görmeyince oy alabilmek amacıyla transparan giyinmeyi tercih etti galiba.” şeklinde özel bir yorum gerçekleştirdi. Hadise’nin giymiş olduğu bu kıyafetini çok fazla beğenen başka bir tane takipçisi de fotoğrafın alt kısmında; ”Gerçekten fazlası ile yakışmış. Fiziğin kusursuz bir durumda Hadise.” şeklinde bir yorum yaptı.