Moda programında yer alan performansının yanı sıra açıklamaları ile birlikte de ismini duyurmuş olan Nazlı Hamarat’ın, eski sevgilisini tehdit etmiş olduğu gerekçesi ile 4,5 sene hapsi istendi. Hamarat’ın, eski durumdaki sevgilisini, ”Sonun benim eski kocama benzeyecek.” ifadelerine yer vererek tehdit etmiş olduğu ileri sürüldü.

Moda programı içerisindeki performans ile birlikte ve ayrıca açıklamalarıyla ismini duyurmuş olan Nazlı Hamarat’ın, eski sevgilisini tehdit etmekte olduğundan dolayı 4.5 senelik bir hapsi talep edildi.

Nazlı Hamarat, sevgilisiyle birlikte bebeğinin babası olduğu ileri sürülen Gaffar Aydın’ı tehdit etmiş olduğundan dolayı yargılanmaya başlanacak. İddialara bakılır ise: Nazlı Hamarat, kendisini aldatmış olduğundan şüphelenmekte olduğu sevgilisi Gaffar Aydın ile aniden tartışmaya başlamış oldu. Nazlı Hamarat ayrıca tartışma esnasında sevgilisine de; ”Eski kocamın sonununun ne olduğunu çok iyi biliyorsun, senin de sonun onun sonuna benzeyecek. Seni çok köyü rezil edeceğim. Bittin artık sen” ifadelerini kullanarak hakaret ve de tehdit içeriğine sahip mesajlar yolladı. Gaffar Aydın’ın şikayetinden sonra yürütülen soruşturmanın dahilinde Nazlı Hamarat ile alakalı hakaret ve de tehdit suçunun dahilinde özel bir iddianame düzenledi. 4.5 seneye kadar hapis cezası talep edilen Nazlı Hamarat ise ilerleyen günler içerisinde yargılanmaya başlanacak.