Kraliyetteki asi gelin olan Meghan Markle, gizli açmış olduğu Instagram hesabını gelmeye başlayan olumsuz yorumlardan dolayı sessiz ve sedasız bir şekilde kapattı.

Geçmiş olduğumuz sene içerisinde Prens Harry ile evlenmiş olan eski oyunculardan Meghan Markle, nişanlanmadan hemen önce Instagram üzerinde yer alan hesabı kapatmıştı. The Sun tarafından yapılmış olan habere bakılır ise; evlendikten hemen sonra hesaplarını kapatmış olan Markle’ın, gizli bir şekilde tekrardan hesabını açmış olduğu ortaya çıktı. Fakat Prens Harry’nin eşi, zaman ile Instagram isimli uygulamaya kendisini çok fazla kaptırmış oldu ve gelmeye başlayan tüm olumsuz yorumları okudu.

Haber içerisinde ayrıca; Basında çok geniş bir şekilde yer alan habere bakılır ise, Meghan negatif durumdaki yorumlardan dolayı duygusal bir şekilde çok daha fazla yıpranmış. Sosyal medya platformunun trolleri tarafından yazılmış olan art niyetli ve de aşağılayıcı durumdaki içerikleri görmeye artık hiç bir şekilde katlanamıyormuş. Düşesin, hakkında yapılmış olan yorumlar ile birlikte başlıklara artık hiç bir şekilde dayanamamakta olduğunu, hesabını kapatmasının hemen sonrasında da çok daha fazla yalnız ve izole hissetmiş olduğu açık bir şekilde ifade edilmekte. Öte yandan kraliyet gelininin hesabına sürekli olarak gelen yorumlardan ötürü de dışarıya hiç bir şekilde korumasız çıkmamakta olduğu gelen bilgilerin arasında yer alıyor.