Denizli ilinin Çivril ilçesi içerisinde, plastik kasa üretimi gerçekleştiren bir tane fabrikada çıktığı açıklanan yangın esnasında çok büyük bir çapta maddi zararın meydana gelmiş olduğu konusunda açıklama yapıldı.

Menteş Mahallesinde yer alan Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki Kızılcasögüt Sanayi Sitesi içerisinde dün akşam saatler 22:00’yi gösterdiği civarlarda, Asım Bulut’a ait olduğu öğrenilen ve plastik kasa üretimi gerçekleştirilen fabrika içerisinde aniden yangın çıktı. Alevler ise çok kısa bir zaman içerisinde hızlı bir şekilde büyüyüp fabrikayı sardı. Alevlerin yükseldiğini fark etmiş olan vatandaşların ihbarda bulunması üstüne yangın çıkan bölgeye hızlı bir şekilde itfaiye ekipleri yönlendirildi. İhbar edilen bu yangına ise, Denizli Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı bulunan Çivril İtfaiyesi, 12 tane araç ile birlikte 32 tane personeliyle beraber müdahalede bulundu. Yangın esnasında birde fabrikanın çatısının çöktüğü konusunda açıklama yapıldı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık olarak 3 saat devam eden çalışması ile birlikte yangın kontrol altına alındı ve başarılı bir şekilde söndürüldü.

Çevrede yer alan vatandaşların korku dolu gözler ile izlemekte olduğu bu yangında, fabrika içerisinde çok büyük bir çapta maddi zararın oluştuğu konusunda bilgiler aktarıldı. Yangının neden çıkmış olduğunun tespit edilebilmesi amacıyla da çalışma başlatılmış olduğu öğrenildi.