Denizli ili içerisinde Çivril ilçesindeki bir midibüsün devrilmesi sonrasında gerçekleşen trafik kazasında 12 tanesi lise ve üniversite öğrencisi olduğu açıklanan toplam 13 kişi yaralandı.

Edinilmiş olan bilgiye bakılırsa, akşam üzeri Dinar – Uşak seferini gerçekleştiren Can A. (46) idaresinde bulunan 03 F 0535 plakasına sahip midibüs, Çivril ilçesinin girişinde şoförünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucunda yan yatıp devrildi. Kaza esnasında devrilmiş olan araçta yer alan 12 tane öğrenci farklı yerlerinden hafif bir şekilde yaralandı. Yaralı olanlara ilk müdahaleyi ise çevrede yer alan iş yerlerinden gelmiş olan vatandaşlar gerçekleştirdi. Öğrencilerden bir kısmı araç içinden kendi olanaklarıyla çıkarken, olayın yaşandığı yere çok fazla sayıda polis ile birlikte sağlık ekipleri de sevk edildi. Kaza esnasında yaralanmış olan öğrencilerdenM.A. (20) ile birlikte B.A. (16), H.V. (20), F.B. (17), F.A. (22), E.B. (21), Ş.Y. (21), M.G. (19), B.K. (23), H.T. (23), O.A. (20), E.E. (20 ve araç şoförü Can A. ambulanslarla birlikte Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesine götürülüp hemen tedavi altına alındılar. Yaralı durumdakilerin sağlık durumunun iyi olduğu, gerçekleştirilen tedavilerinin sonrasında taburcu edilip farklı bir otobüsle Uşak iline gönderilmiş oldukları bildirildi.

Öğrencilerin Dinar içerisinden Uşak iline sömestr tatiline gitmekte oldukları öğrenilirken, kazayla alakalı olarak bir soruşturma başlatıldığı da açıklandı.