Denizli ili içerisinde yolun karşı tarafına geçmeye çalıştığı esnada minibüsün altında kalmış olan genç kız olayın yaşandığı yerde yaşamını yitirdi.

Kaza ise, Merkezefendi ilçesinde yer alan Sarayköy Caddesi üstünde saatler 08:30 civarında gerçekleşti. İddialara bakılırsa, Hidayet K.(50) yönetiminde bulunan şehir içinde yolcu taşımacılığı gerçekleştiren 20 M 0615 plakasına sahip minibüs, yolun karşı tarafına geçmeye çalışmakta olan ve üstünden kimlik çıkmadığı açıklanan, 18 ila 20 yaşlarında olduğu konusunda tahminler bulunan genç yaştaki kıza çarptı. İhbarlar üstüne olayın yaşandığı yere gelmiş olan sağlık ile birlikte polis ekipleri genç yaştaki kızın yaşamını yitirmiş olduğunu belirledi. Olay yeri ile birlikte etrafında çok geniş güvenlik önlemi almış olan polis ekipleri, kazanın gerçekleşmiş olduğu yolu da trafiğe tamamen kapattı. Olay yerini inceleme ekipleri ile birlikte Cumhuriyet Savcısının yapmış olduğu incelemesinin hemen sonrasında genç kızın cansız bedeni otopsi yapılmak amacıyla hastaneye götürüldü. Cesedin kaza yerinden kaldırılmış olması ve de olayın gerçekleşmiş olduğu yerin temizlenmesinin hemen sonrasında ise yol yeniden trafiğe açılmış oldu.

Minibüsün şoförü olduğu açıklanan Hidayet K. ise gözaltına alınıp polis ekiplerinin tarafından emniyete sorgu alınması için götürüldü. Yaşanmış olan bu olayla alakalı olarak bir soruşturma başlatıldığı da açıklandı.