Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Denizli ilinde yer alan 2 tane ilçede belediye başkanı adayları kesinleşti. AK Parti ile yerel seçimler içerisinde ittifak yapacak olduğu açıklanan Milliyetçi Hareket Partisi, Buldan ile birlikte Çal ilçe belediye başkanı adaylarını resmi bir şekilde açıkladı.

Yerel Seçimler içerisinde AK Parti’yle ittifak yapacağı açıklanan Milliyetçi Hareket Partisi, Denizli ilinin Çal ilçesi içinde mevcut durumdaki Belediye Başkanı görevinde bulunan Fethi Akcan’ı, Buldan ilçesi içerisindeyse eski belediye başkanı olan Mustafa Şevik’i belediye başkan adayı şeklinde resmi olarak açıkladı. Milliyetçi Hareket Partisi ittifak sebebiyle Denizli Büyükşehir Belediyesinin Başkan adayını geri çekmiş durumdayken, Buldan ile birlikte Çal ilçesi haricinde yerel seçimler içerisinde aday göstermemiş olacak. Çal isimli ilçeye yeniden aday gösterilmiş olan Fethi Akcan, geçmiş olduğumuz 2014 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden belediye başkanı olarak seçilmişti. Buldan ilçesi içerisinde belediye başkan adayı olarak gösterilmiş olan Mustafa Şevik’te, 2009 senesinde gerçekleşmiş olan seçimlerde AK Parti’den Belediye başkanı
olarak seçilmiş, fakat 2014 senesi içerisinde gerçekleştirilmiş olan AK Parti’den aday gösterilmediği için Demokrat Parti’den aday olarak gösterilmiş, ancak bu seçim içerisinde yeni partisinde hiç bir şekilde başarılı olamamıştı.