Ünlü oyunculardan biri olan Mesut Akusta’nın annesi Sare Akusta, Beykoz Çavuşbaşı Yavuz Sultan Selim Camii içerisinde gerçekleştirilen törenle birlikte son yolculuğuna uğurlanmış oldu. Cenaze içerisinde ünlü durumdaki oyuncu annesinin tabutunu pek çok defa öperek gözyaşlarını döktü.

Ünlü durumda bulunan oyunculardan Mesut Akusta’nın annesi Sare Akusta, dün saatler 3 civarında yaşamını yitirmişti. Bugün ise Sare Akusta’ya, Beykoz Çavuşbaşı Yavuz Sultan Selim Cami içerisinde bir cenaze töreni gerçekleştirildi. Cenazeye Mesut Akusta’nın yanında oyunculardan Nejat İşler ile birlikte çok fazla sayıda oyuncu da katılım gerçekleştirdi.

Akusta ise, annesinin naaşının getirilmiş olduğu cenaze aracından güçlük ile indi. Sonrasında ise ünlü durumdaki oyuncu annesinin tabutuna sarılarak gözyaşlarını döktü. Tabutu pek çok defa öpmüş olan Akusta, basın mensuplarına da açıklamalar gerçekleştirdi. Ünlü durumdaki oyuncu gerçekleşen her ölümün erken olduğunu ifade ederek; ”Anne annedir. 80 yaşında bile olsa 100 yaşında bile olsa bir annedir. Bu şekilde bir salgın bu hastalık. Soğuk algınlığı ve çıkmayı başaramadı yoğun bakımdan. Salgından ötürü bir enfeksiyon kaptı” ifadelerine yer verdi.

Hemen sonrasında ise öğle namazını müteakip kılınmış olan cenaze namazından sonra helallik alındı. Bu esnada ünlü durumdaki oyuncu uzun bir zaman gözyaşlarını döktü. Sare Akusta’nın naaşı kılınmış olan cenaze namazının sonrasında ise Çamlık Mezarlığı’na defin edildi..