Denizli ilinin Merkezefendi ilçesi içerisinde, motosikleti ile birlikte mağazaya girmiş olan kuryenin yaralandığı açıklandı.

Alınmış olan bilgiye bakılırsa, kurye Ahmet T. (19) idaresinde bulunan 20 AFS 45 plakasına sahip bir motosiklet, Saraylar Mahallesinde yer alan 358 Sokak içerisinde kontrolden çıktı ve Erhan Geçgel’e ait olan bir giyim mağazasına girdi.

Gerçekleşmiş olan bu kaza esnasında yaralanmış olan sürücü, durumla ilgili olarak ihbarda bulunulması üstüne olayın yaşanmış olduğu yere gelen sağlık ekipleri tarafından çok hızlı bir şekilde Denizli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Sürücünün sağlıkla ilgili durumunun iyi olduğu konusunda bilgiye ulaşıldı.

Kaza iş yerinde hasara sebep oldu

Diğer taraftan ise motosikletin mağazaya girme anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.
Kaydedilmiş olan bu görüntüler içerisinde motosikletin, mağazaya çarpıp içeri girmiş olması ve sonrasında ise sürücüye çevrede yer alanların yardım etmesi gözükmekte.

Kazayı görmüş olan Serdar Arslan ise, gazetecilere yapmış olduğu özel açıklama içerisinde; ”motosikletin sürücüsü direksiyon kontrolünü kaybedip iş yerine girmiş. Kazadan dolayı çok büyük bir gürültü oluştu. Şoförün ise çok şükürki bir şeyi yok, ufak tefek bazı sıyrıkları var.” şeklindeki ifadelerine yer verdi.