Denizli ili içerisinde bir arkadaşının evinde gerçekleştirmiş olduğu partiye katılım sağlayan genç yaştaki kadın, hava almak amacıyla çıkmış olduğu balkondan aşağıya düşüp yaşamını yitirdi

Yaşanmış olan bu olaya ilgili edinilmiş bilgiye bakılır ise, Aydın ilinin Didim ilçesi içerisinde yaşamını devam ettiren Ayça Songur, Denizli ilinin Merkezefendi ilçesi içerisinde dövmecilik işiyle uğraşan bir tane kadın arkadaşının Cumartesi akşamında evinde gerçekleştirdiği partiye katılım sağladı.

Arkadaşları ile birlikte sabaha kadar eğlenmiş olan Songur, saatler 07:00 civarında hava almak amacı ile balkona çıktı. İddialara bakılır ise dengesini yitirmiş olan Songur, 4. katta yer alan evin balkonundan aşağıyaya düştü. Yaklaşık olarak 10 metrelik bir yükseklikten beton zemine düşmüş olan Ayça Songur yaşamını kaybetti. Denizli Pamukkale Üniversitesinin Adil Tıp Kurumu içerisinde yapılmış olan otopsinin hemen sonrasında yakınlarına teslim edilmiş olan Songur’un cansız bedeni, yaşamakta olduğu Aydın ilinin Didim isimli ilçesine götürüldü. Yaşamakta olduğu evinin önünde helallik alınmasının hemen sonrasında ise Songur’un cenazesi, öğle saatinde Doğanbey Camii’nde kılınmış olan namazın sonrasında Doğanbey Mahalle Mezarlığı içerisinde toprağa verildi.

Ayça Songur’un ayrıca evli ve de 1 tane çocuk annesi olduğu bilgisine ulaşıldı.