8 aydan beri Kanal D Ana Haber’de sunuculuk yapan Buket Aydın, terfi etmeyi başardı. Sunucunun terfisi ise kanalın insan kaynaklarının yapmış olduğu açıklama ile birlikte duyuruldu.

Geçmiş olduğumuz sene NTV’den ayrılıp Kanal D’ye geçiş yapan Buket Aydın, kısa bir zaman içerisinde terfi etmiş oldu. Aydın, Kanal D Haber başkanlığına ataması yapıldı.

Aydın’ın atama ile ilgili kararı İnsan Kaynaklarının Birimi tarafından çalışan personele duyuruldu. Duyuru içerisinde yeni atama şu sözler ile birlikte duyuruldu; ”Mayıs 2018 tarihi itibariyle Kanal D Haber Spikeri pozisyonunda görevini devam ettirmekte olan Sayın Buket Aydın Baykal, Kanal D Haber Başkanı pozisyonuna terfien atanmış durumdadır. İstanbul Kültür Üniversitesinin Türk Dili ile Edebiyatı mezunu olan Sayın Baykal, Kanal D Haber Merkezi’ne başlamadan öncesinde, Kanal Türk ile birlikte TRT Türk ve de NTV Haber Merkezleri içerisinde Sunucu pozisyonunda görev yapmıştır.

Bugün itibari ile geçerli durumda bulunan atamanın bütün grubumuza hayırlı olmasını diler, Sayın Buket Aydın Baykal’a yeni görevi içerisinde de başarılarının devamını dileriz.

Buket Aydın ise almış olduğu terfiden sonra kendisine gönderilmiş olan hediyeleri de Instagram hesabı üzerinden herkese açık bir şekilde paylaşıp gelen tebrikleri kabul etmiş oldu.