”Sen Anlat Karadeniz” ismine sahip olan dizinin başrol oyuncusu olan İrem Helvacıoğlu, bir etkinlikten sonra korumalarla gezmekte olduğu iddialarıyla ilgili olarak bir açıklama gerçekleştirdi.

Konu ile alakalı olarak açıklamalar yapmış olan İrem Helvacıoğlu ise; ”İçerde fazla sayıda insan ile resim çekildim. Fotoğraf çekildikten hemen sonra, daha büyük bir kalabalık yüklenmeye başlayınca rahat geçebilmem amacıyla korumalar yardımcı oldular. Bu durum ise çok yanlış anlaşılmış oldu, Trabzon ili içerisinde devamlı halk içinde bulunuyorum, niçin koruma ile dolaşayım ki.” ifadelerine yer verdi.

Kısa bir zaman önce yapılmış olan çekimlerde bir çok ünlü isim gibi İrem Helvacıoğlu da sahneye çıkarak şarkısını söyledi. Helvacıoğlu’nun orada yer alan hayranları ise yılbaşı akşamında O Ses Türkiye’nin yayınlanacak olan özel bölümünü büyük bir heyecan ile beklemekteydi. Ünlü durumdaki oyuncunun hangi şarkıyı söylemiş olduğu, sesinin tam olarak nasıl olduğu, o esnalarda neler yaşanmış olduğu da çok büyük bir merak konusu idi. Fakat yayına sadece saatler kalmışken İrem Helvacıoğlu bir açıklama yaparak, O Ses Türkiye isimli programında yer almış olduğu görüntülerin ekrana gelmeyecek olduğunu, yayından kaldırılmış olduğunu duyurdu. Instagram hesabında yer alan hikaye kısmından açıklama gerçekleştiren Helvacıoğlu, şu ifadelere yer vermişti; ”Değerli durumdaki arkadaşlarım; sevgili Acun Ilıcalı’yla birlikte ekibinin nazik davetinden sonra büyük bir mutlulukla katılıp ilk defa sahne üzerinde şarkı söyleme deneyimi yaşamış oldum, fazlasıyla eğlendim ve çok büyük bir keyif aldım.”