Teknolojik durumdaki gelişmelerin hayatımızın bir parçası olmaya başladığı bir süreç içerisinde mobilya sektörü de bu bahsi geçen değişimin bir parçası olmaya başladı. 24 ayar altından kaplamalı ve de kapakları ses ile açılabilen mobilya ürünleride ünlülerin gözdesi haline geldi. En son ise sosyal medya fenomenlerinden biri olan Kerimcan Durmaz evine 250.000 Türk Lirası değerine sahip altın kaplama bir mobilya almış oldu.

Son seneler içerisinde atağa kalkmış olan, yurt dışında bile fazlasıyla önemli bir konuma gelmeyi başaran Türkiye mobilya sektörü teknolojik durumdaki uygulamalarının yanı sıra tasarımları ile birlikte de öne çıkmış oluyor. Yerli ve yabancı pek çok sayıdaki ünlü isim özel olarak teknolojik ve de konfor açısından kolaylık sağlamakta olan mobilyaları tercih ediyor.

Şirkete ait olan mağazaya ziyaret gerçekleştiren sosyal medya fenomenlerinden Kerimcan Durmaz, Erdek’te yer alan yazlığı ile birlikte İstanbul’da yer alan villasına 250.000 Türk Lirası değerine sahip altın kaplama mobilyalar satın aldı.

Mobilyalarını nişanlısı olan Gökhan Cira’yla beraber seçmiş olan Selin Ciğerci ise şöyle konuştu; ”Bu yaz evleneceğiz. Evimin bütün dekorasyonunu da burdan yaptırmaktayım. Art Dekor olarak seçimler gerçekleştirdik. Kerimcan ile de burda karşılaştık” ifadelerine yer verdi.

Yurtiçi ile birlikte yurt dışında da pek çok ünlüye özel üretim gerçekleştiren E&G Mobilya şirketinin mimarları arasındaki Hulya Kılıç; ”Ünlüler ile birlikte iş insanları ve sanatçılar bizi tercih etmekteler. ”Açıl çekmece açıl” ile birlikte ”Açıl kapak Açıl” ifadeleriyle Türkçe verilmekte olan komutlarla açılabilen ve sizi dinleyen mobilyalar yaşamı daha fazla kolaylaştırmakta” ifadeleriyle konuştu.