Şarkıcılardan Sibel Tüzün’ün eski eşi olan Ender Balcı, mahkemeye başvuruda bulundu. Sibel Tüzün’e ödemekte olduğu nafakanın düşürülmesi konusunda bir talepte bulunan Ender Balcı, masrafları zorluk ile karşılamakta olduğunu ifade etti.

Şarkıcılardan Sibel Tüzün’ün eski eşi olan, prodüktör Ender Balcı, müşterek çocukla ilgili ödemekte bulunduğu nafakanın düşürülmesi maksadıyla bir dava açtı.

Sibel Tüzün’le Ender Balcı, 6 aylık bir süre boyunca evli kaldıktan sonra 30 Aralık 2016 tarihi içerisinde Mudanya ilçesinde boşanmıştı. Ender Balcı’nın, müşterek durumdaki çocuğa 1.000 lira tutarında bir nafaka ödemesine, çocuğun ise özel okul ile birlikte servis ve 1 tane kurs masraflarının yarı seviyesinde karşılamasına karar verilip velayeti Sibel Tüzün’e verilmişti. Çocuk artık anaokulunu bitirdi ve de özel ilkokulla ilgili arayışları başlamış oldu..

İddialara bakılır ise Sibel Tüzün, Ender Balcı’nın pahalı durumdaki okul itirazına karşın, çocuğu seneliği 56.000 Türk Lirası tutarında bulunan bir tane özel okula kayıt etti. İstanbul Aile Mahkemesi içerisinde özel bir dava açmış olan Balcı, icra tehdidinin altında bulunduğunu, firmalarından bir tanesini kapatmış olduğunu ve çocuğun şu anki masraflarını zorluk ile karşılamakta olduğunu gerekçe gösterip iştirak nafakasının 500 Türk Lirası tutarına indirilmesini ve eğitim konusundaki masraflarının yanı sıra servis ücreti ve kurs giderinin yarısının karşılanmasına yönelik verilmiş olan mahkeme kararının kaldırılması konusunda bir talepte bulundu.