Denizli ili içerisinde, iddialara bakılırsa el freni çekilmemiş olan bir taksi, yaklaşık olarak 100 metre geriye kayıp, kırmızı ışıkta beklemekte bulunan bir yolcu otobüsüne çarpmış oldu. Taksi şoförü olan Faik S. K. ise; ”Taksinin buraya kadar gelmiş olması fizik kurallarına aykırı” ifadelerine yer vererek kendisini savundu.

Kaza ise, önceki gün saatler 19:00 civarında Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Faik S. K., 20 T 0217 plakasına sahip olan taksiyi İstiklal Caddesi üzerine park etti. İddialara bakılırsa el frenini çekmeyi unutmuş olduğu taksi, arkaya doğru hareket etmeye başlamış oldu. Taksi ise, yaklaşık olarak 100 metrelik uzakta yer alan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde kırmızı ışıkta beklemekte olan, Rıdvan Çelik yönetiminde bulunan 20 BL 097 plakasına sahip Yeşilyurt – Meska seferini gerçekleştiren otobüse çarpıp durabildi. Kazanın şiddeti ile birlikte, otobüste yer alan yolcularda bir panik yaşarlarken, şans eseri taksinin geçmiş olduğu yol üstündeki yaya geçidinde hiç kimsenin bulunmaması da farklı bir kazanın önüne geçmiş oldu. Çevrede yer alanların ihbar etmesi üstüne olayın yaşandığı yere gelmiş olan polis ekipleri inceleme gerçekleştirirken, taksinin şoförü olan Faik S. K.’da aracının park etmiş olduğu yerde bulunmadığını fark etti.

Kazayı görüp olayın yaşandığı yere gelmiş olan Faik S. K. ise; ”Taksinin buraya kadar gelmiş olması fizik kurallarına tamamen aykırı” ifadelerine yer verdi.