Geçmiş olduğumuz yıl Kızım isimli dizinin kadrosuna katılan oyunculardan Selin Şekerci, Instagram hesabı üzerinden diziye veda etmiş olduğunu resmi bir şekilde duyurdu. Set ekibi ile birlikte fotoğraf paylaşmış olan oyuncu; ”Kızım isimli dizi bana çok acayip kapılar açmış oldu, bakış açıları çok fazla kazandırdı” ifadelerine yer vererek veda etti.

TV8 ekranları içerisinde yayınlanan ve başrollerini ise Buğra Gülsoy ile birlikte Leyla Lydia Tuğutlu ve de Beren Gökyıldız’ın oynamakta olduğu Kızım isimli dizide çok şaşırtan bir ayrılık yaşanmış oldu. Diziye daha sonradan katılan Selin Şekerci, Instagram hesabı üzerinden diziye veda etmiş olduğunu duyurdu.

Genç yaştaki başarılı oyuncu Instagram hesabı üzerinden set ekibi ile çekilmiş olan resmini şu notla yayımladı; ”Pek çok hikayeye pek çok karakterle dokunmak. Mesleğin aslında en güzel yanı da bu sanırım. Kızım dizisi bana fazlasıyla acayip kapılar açmış oldu, bakış açılarını da kazandırdı. Her açıdan iyisiyle ve kötüsüyle anne oldum ben hem ise Beren Gökyıldız gibi dünya üzerindeki en güzel çocuğa. Fazlasıyla güzel bir ekip ile çalıştım hepsini fazlasıyla sevdim teker teker.

Medyapım şirketi ile çalışmak, Fatih Aksoy’un kanatlarının altında olmak bütün oyuncuların başına gelmesini dilemekte olduğum çok özel bir deneyim. Hepinize kocaman bir tecrübe borçluyum iyi kide tanıştık. İyi ki ben bu dizide anne oldum Asu’yla birlikte ‘anne’liğin ne kadar kutsal bir şey olduğunu yeniden iliklerime kadar hissetmiş oldum. Hoşça kalın.