Şarkıcılardan biri olan Ebru Polat, Kanal D ekranları üzerinde yayınlanmakta olan ”Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa” isimli programa konuk olarak katıldı. Canlı yayın esnasında sarma sarması talep edilen ünlü durumdaki şarkıcı beceremedi ve adeta bir olay oldu.

Ebru Polat, geçmiş olduğumuz gün programın muhabirine evini kapılarını açıp kıyafetleriyle birlikte evinin dekorasyonunu açık bir şekilde paylaşmıştı. Gerçekleşmiş olan bu röportaj esnasında ise günün çok büyük bir kısmını mutfakta geçirmekte olduğunu ve bu konu oldukça marifetli olduğunu ifade eden Ebru Polat, muhabirle birlikte kameramana da hazırlamış olduğu yemeklerden ikram etmişti.

Ebru Polat’ın yemek hususunda çok marifetli bir durumda olduğuna ise programın sunucuları hiç bir şekilde inanmadı. Sarma yemeğinin malzemelerini stüdyoya getirmiş olan ekip canlı yayın esnasında Ebru Polat’a bir sarma sardırdı. ”Ev işlerini çok küçük bir yaşta öğrendim” ifadelerine yer veren şarkıcının sarma sarmayı becerememiş olduğu anlar ise sosyal medya üzerinde çok fazla konuşuldu.

Program bittikten sonra saramamış olduğu sarmaların fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden açık bir şekilde paylaşmış olan Ebru Polat; ”Ben dolma sarabildiğimi sanmaktaydım. Meğersem saramıyormuşum.” ifadelerine yer verdi. Polat’ın annesi de canlı yayına bağlanarak sarma saramamakta olan kızına adeta sitem etti.