Buldan ilçesi içerisinde komşular arasında çıkmış olan kavgada 1 kişi bıçaklanırken, Acıpayam ilçesi içerisinde inşaatan düşmüş olan bir tane işçi yaralandı

Denizli ilinin Buldan ilçesi içerisinde komşular arasında çıktığı açıklanan kavga esnasında 1 kişi bıçak ile ağır bir şekilde yaralandı.

Edinilmiş olan bilgiye bakılır ise, Yeni Mahallesi içerisinde bir tane apartmanda komşu oldukları açıklanan Soner T. (34) ve Mehmet M. (42)’nin arasında halen tespit edilemeyen bir sebepten dolayı bir kavga çıktı. Bahçe içerisinde gerçekleşmiş olan kavga esnasında Soner T., Mehmet M’yi bıçak kullanarak yaraladı. Mehmet M. ise hızlı bir şekilde Buldan Devlet Hastanesi içerisinde tedavi altına alındı. Şüpheli olan Soner T. ise polis ekiplerinin tarafından gözaltına alındı.

Acıpayam ilçesi içerisindeyse, inşaat halinde bulunan bir tane binanın 2. katından düşmüş olan şahıs yaralandı.

Yukarı Mahallesinin Çarşı Caddesi üzerinde inşaatı devam eden bir apartmanın 2. katından düştüğü açıklanan İbrahim Çelen, sağlık ekiplerini arayarak bir yardım talebinde bulundu. İtfaiye ekiplerinin tarafından kurtarılmış olan Çelen, olayın yaşandığı yere gelen ambulans ile birlikte Acıpayam Devlet Hastanesine götürülerek hızlı bir şekilde tedavi altına alındı.
Çelen’in sağlık ile ilgili durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.