Ünlü oyunculardan biri olan Necati Şaşmaz, 2012 senesi içerisinde dünyaevine girmiş olduğu Nagehan Şaşmaz’dan boşanma konusunda bir karar aldı.

Kanal D ekranları üzerinde yayınlanmakta olan ”Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa” isimli program tarafından yapılmış olan habere bakılırsa, ünlü oyunculardan biri olan Necati Şaşmaz, 2012 senesi içerisinde dünyaevine girdiği ve 2 tane çocuğunun annesi olan Nagehan Şaşmaz’dan boşanma konusunda bir karar verdi.

Daha öncesinde de boşanacak oldukları konusu gündeme gelen çift evliliğini kurtarmayı başaramadı. Necati Şaşmaz’ın avukatı yapmış olduğu açıklama içerisinde şu ifadelere yer verdi; ”Müvekkilim 2 tane evladının annesi olan Nagehan Şaşmaz’la beraber bütün gayretlere karşın evliliğini kurtarmayı başaramamıştır. Bugün itibari ile Nagehan Şaşmaz adına boşanma davası açılmıştır. Müvekkilim olan Necati Şaşmaz, boşanma ile ilgili bu sürecin anlaşmalı bir şekilde yapılması amacıyla çok büyük bir çaba sarf etmiş lakin süreç çekişmeli bir şekilde boşanma durumuna dönmek mecburiyetinde kalmıştı. Taraflar ise 2 tane çocuk sahibiler. Ailenin mahremiyeti ile birlikte tarafların kişilikleriyle hakları ve özellikle de 2
tane müşterek çocuğun psikolojilerinin korunabilmesi maksadıyla tarafların bu süreci içerisindeki gerekli durumdaki hassasiyetin gösterilecek olmasını kamuoyundan çok büyük bir önem ile rica ederiz.” şeklindeki ifadeler yer aldı.