Denizli Nikferliler ile Barzalılar Derneğinin Başkanı görevinde bulunan Ufuk Özkan ve de yönetim kurulunun üyeleri Denizli Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Osman Zolan’a özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunanOsman Zolan, çok kısa bir zaman öncesinde göreve gelmiş olan Denizli Nikferliler ile Barzalılar Derneğinin Başkanı görevinde bulunan Ufuk Özkan’in yanı sıra yönetim kurulunun üyelerini de kabul etti. Denizli Nikferliler ile Barzalılar Derneğinin Başkanı görevinde bulunan Ufuk Özkan, göreve başlamış olmalarının hemen sonrasında nezaket ziyaretinde bulunmuş olduklarını da ifade ederek, dernek çalışmaları ile alakalı bir şekilde Başkan görevinde bulunan Osman Zolan’a detaylı olarak bilgiler verdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Osman Zolan’da, sivil toplum kuruluşlarını fazlası ile önemsemekte olduklarını çok açık bir şekilde ifade ederek, derneklerin aslında fazlası ile önemli bir görev üstlenmekte olduğuna da yeniden bir vurgu yapmış oldu. Denizli ili için taş taş üzerine koymayı sürdüren bütün sivil toplum
kuruluşlarının yanlarında yer aldıklarını kesin bir dil ile vurgulamış olan Başkan görevinde bulunan Osman Zolan, Özkan ile birlikte yönetimine de bu yolda başarılar dileğinde bulundu.