Oyuncu ile müzisyen Recep Aktuğ’dan kötü bir haber geldi.

Ses sanatçılarından biri olan Onur Akay, 64 yaşında bulunan şarkıcı ve de oyunculardan Recep Aktuğ’un hastaneye kaldırılmış olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Sanat camiası içerisinden sürekli olarak duyurmuş olduğu ölüm ile hastalık haberlerinden dolayı son zamanlarda artık ‘‘Felaket Tellalı’’ şeklinde anılmaya başlayan Onur Akay, Recep Aktuğ’un hastaneye kaldırılmış olduğunu ve usta durumdaki oyuncuya hastane içerisinde KOAH teşhisinin konuşmuş olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Kendi internet sitesi içerisinde de Aktuğ ile alakalı bir tane yazıyı kaleme almış olan ses sanatçısılarından Akay, ‘’Aşk-ı Memnu’’ adına sahip dizi içinde ‘‘Hilmi’’ isimli karaktere can vererek gönüllerde taht kurmayı başaran çok değerli müzisyen ve başarılı durumdaki oyuncu Recep Aktuğ hastaneye götürüldü ve burada KOAH ile ilgili bir teşhis konuldu. Öte yandan sırtında 2 tane kemiğin kırılmış olduğu ve ciğerlerinin su toplamış olduğu da ortaya çıktı. Değerli durumdaki sanatçımıza acil şifalar diliyorum” şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Diğer taraftan ise Onur Akay, daha sonrasında Recep Aktuğ’un hastane içerisinde çekilmiş olan bir tane fotoğrafını açık bir şekilde paylaştı.

Onur Akay sanat camiası içerisindeki hastalık ve ölümle ilgili olaylardan haberde olarak paylaşımlar gerçekleştiriyor.