Ardımızda bırakmış olduğumuz aylarda Covid-19 virüsünü atlatmış olan ünlü şarkıcılardan Ege, arka arkaya yaşamış olduğu talihsizliklerden dolayı herkesi şaşkına çevirmiş oldu. Rutin kontrollerinin yapılması amacıyla hastaneye gitmiş olan ünlü şarkıcı mesanesinde bir kitle bulunduğunu öğrenmiş oldu. Hızlı bir şekilde operasyona girmiş olan Ege, konaklamakta olduğu otelde yangın çıktığından dolayı ‘Bela beni kovalamakta ben ise kaçıyorum’ ifadeleriyle isyan etmiş oldu.

Yaz Aşkım adlı şarkısının yanı sıra Hurma Gözlüm adlı şarkı, Delice Bir Sevda adlı şarkı ve Sevildiğini Bil Yeter adlı şarkısı gibi unutması zor şarkılara imzasını atmış olan Ege, son aylar içerisinde çok büyük bir şanssızlık yaşamaya başladı. Kasım ayı içerisinde Covid-19 virüsüne yakalanmış olan ünlü şarkıcı, bu defa ise rutin kontrollerinin yapılması amacıyla gitmiş olduğu hastanede mesanesi içerisinde kitle tespit edildiğinde çok büyük bir şok yaşamış oldu. Acil bir operasyon geçirerek kitleyi aldırmış olan Ege, şimdilerde ise patolojiden kendisine gelecek sonuçları beklemeye başladı.

Belanın kendisini kovaladığına ve kendisinin ise kaçtığına değinen ünlü sanatçı Ege, bu yaşamış olduklarının aslında hayatın ne kadar güzel olduğunu anlaması için bir fırsat olduğunu da açıkça ifade etti.